Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Caricature study of Lucian Freud (karikatuur schets van Lucian Freud)

'Three studies of Lucian Freud' van Francis Bacon is voor een recordbedrag over de toonbank gegaan. € 106 miljoen, daar kan je ongeveer 252,38 miljoen Karikaturen van bestellen bij Karikatuurstudio. Alsj je ze in een keer besteld, dan krijg je natuurlijk korting. Alle tuk tuk rijders van Bangkok zijn dan een week karikatuur tekenaar.

Deze "caricature study of Lucian Freud" getekend door Herman van Gelder is afgeprijsd van € 106 miljoen euro naar € 53 miljoen.

Een korting van 50%. Laat deze kans niet liggen russische oliebaronnen en papiermagnaten der aarde!! 

Kunst is een absurd produkt. Het is dan de optelsom van het materiaal. Een goed kunstenaar weet die waarde van doek en opgesmeerde verf in ieder geval te vergroten maar wat "de markt" er vervolgens mee doet...??

Gerelateerde blog items

Karikatuur bestelling van een paar dat gaat trouwen bin&kort. Leuk kado om te geven. Nog leuker is een sneltekenaar van Karikatuurstudio (natuurlijk) op de bruiloft. 

Springlevende grijze onderlaag waar ik binnen nu en een maand of 2 de kleur overheen ga glaceren (dat is overschilderen met(semi) transparante verf). Stay tuned voor de updates die ik af en toe zal posten.

Vet cool. Ik ben enthousiast over dit doek. Wordt alleen maar beter.

Karikatuur in Doorn

40 jaar stichting Parkboswijk. Een goede reden om een sneltekenaar van Karikatuurstudio in te huren. Best leuk een avond ouwe mensen tekenen. Veel rimpels enzo.. en flaporen bij oude opaatjes.