Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Dag van de leerkracht in Rhoon

Zoals elk jaar wordt karikatuurstudio dit jaar ook gevraagd om op een school te tetekenen. Dit jaar is BS De Grote Reis aan de beurt. De dag van de leraar is ooit in leven geroepen door de minister van onderwijs en het is een uitgelezen kans om deze belangrijke mensen eens in het zonnetje te zetten met een sneltekenaar. Leuk, een karikatuur die de hele klas ziet ontstaan zonder dat de leerkracht weet wat hem of haar te wachten staat en voor de kinderen is het ook een leuke ervaring.

Gerelateerde blog items

Blue Ribbon is een organisatie die tracht het bewustzijn rond prostaatkanker te bevorderen. Dit heeft natuurlijk weinig van doen met het vrolijke thema van karikatuur tekenen maar ik ben ook vormgever van huis uit.

karikatuur archief 1

Het is de bedoeling dat ik elke dag iets karikatuur gerelateerd op mijn website zet. Ook al leest niemand het echt. Nu ben ik als kunstenaar niet altijd met karikaturen en sneltekenen bezig. Lastig, maar gelukkig heb ik wel een heleboel foto's van feesten waar ik vroegâh ben geweest.

Leuk Karikaturen getekend in de Lier. Ik was wel vergeten even een fotootje te maken van een karikatuur. Dom! Maar soms ben je zo lekker bezig.. Ik heb wel een foto van wat wolken onderweg. Ook leuk.