Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

De dode onderlaag

Springlevende grijze onderlaag waar ik binnen nu en een maand of 2 de kleur overheen ga glaceren (dat is overschilderen met(semi) transparante verf). Stay tuned voor de updates die ik af en toe zal posten.

Vet cool. Ik ben enthousiast over dit doek. Wordt alleen maar beter.

Gerelateerde blog items

Reclame, als je niet op de 1e pagina van google staat dan ben je als bedrijf (soms) genoodzaakt om wat reclame te maken voor je werk als Sneltekenaar. Karikaturen verkopen gaat makkelijker met meer mensen op je website dus investeer ik in adwords.

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel.

karikatuur en cartoons

Er is geen duidelijke grens tussen de karikaturen en cartoons behalve misschien dat cartoons uit het hoofd worden getekend. Cartoons kunnen bedenken als karikaturist helpt wél. Ik kan bijvoorbeeld veel meer tekenen dan gezichten alleen, en soms doe ik dat dan ook.