Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

Karikatuurstudio weet wat uw feest nodig heeft. Een Sneltekenaar! 

  • elke 5 minuten een Karikatuur (sneltekening)
  • Gezellige tekenaar
  • Goede service en
  • Lachen gegarandeerd

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending.

Schets, gebrande omber onderlaag, dode onderlaag ofwel grisaille (grijs) . Leuk, tot zover is het allemaal gesneden koek. Nadat ik de grisaille wordt het intressant. De kleur lagen. Ik weet nog niet precies hoe en wat maar ik heb wel de juiste ingrediënten voor de mediums al in huis.

Het is donderdagochtend. Thaleia, mijn oudste dochter van 2 jaar, is op de peuterspeelzaal terwijl Mathilde in haar bedje ligt. Ik heb nu even tijd om een Unique Selling Proposition te bedenken.

Karikatuurstudio gaat er dit jaar alles aan doen om een stijgende lijn te bewerkstelligen. Die vervelende crisis moet maar eens afgelopen zijn. Ik heb het laatst nog gevraagd aan Rutte en hij zei "Koop nu eens die nieuwe auto en Húúr nu een Karikaturist in voor uw feest".

#olympischespelen #sotchi2014

Karikatuur van Ivo Opstelten. Dappere ridder en rots in de branding tegen de legalisering. Waar anderen onder het loden juk van progressie voorwaarts gaan durft Ivo kloek en vastberaden terugwaarts te keren.

Social media en wat dan nog?  Die gebruikelijke blogjes over whatever ik de laatste tijd gedaan heb. Niemand die ze leest op een lukrake bezoeker na en googlebot die zo nu en dan langs crawled om mijn pagina te indexeren. 

Pagina's