Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

EditieNL van RTL 4 op bezoek bij Herman van Gelder - Karikatuurstudio

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

Gerelateerde blog items

Hier had ik mijn oog al op voordat hij in de winkel lag. Ik had mezelf zelfs alvast ingeschreven om als eerste zo'n ding te kopen. De prijs is inmiddels gedaald naar € 87,-

karikatuur en cartoons

Er is geen duidelijke grens tussen de karikaturen en cartoons behalve misschien dat cartoons uit het hoofd worden getekend. Cartoons kunnen bedenken als karikaturist helpt wél. Ik kan bijvoorbeeld veel meer tekenen dan gezichten alleen, en soms doe ik dat dan ook.

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel.