Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

EditieNL van RTL 4 op bezoek bij Herman van Gelder - Karikatuurstudio

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

Gerelateerde blog items

Graphic Design

Voordat ik besloot Sneltekenaar te gaan zijn heb ik ooit bedacht dat grafisch vormgever mijn ding was. Tegenwoordig doe ik alleen nog vormgeving als ik volledig vrijgelaten wordt in mijn werk. Zoals voor m'n zus die in Ierland een fietswinkel heeft.

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel.

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending.