Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

EditieNL van RTL 4 op bezoek bij Herman van Gelder - Karikatuurstudio

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

Gerelateerde blog items

Springlevende grijze onderlaag waar ik binnen nu en een maand of 2 de kleur overheen ga glaceren (dat is overschilderen met(semi) transparante verf). Stay tuned voor de updates die ik af en toe zal posten.

Vet cool. Ik ben enthousiast over dit doek. Wordt alleen maar beter.

Reclame, als je niet op de 1e pagina van google staat dan ben je als bedrijf (soms) genoodzaakt om wat reclame te maken voor je werk als Sneltekenaar. Karikaturen verkopen gaat makkelijker met meer mensen op je website dus investeer ik in adwords.

Karikatuur op locatie

Op lokatie. Een gezellig bedrijfsuitje. Goede karikaturen maar dat krijg je als je netjes poseert.