Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Een Karikatuur als Kado voor Shea Mcaleese

Een karikatuur van Nieuw-Zeelands internationale hockey speler Shea Mcaleese die hier in Nederland bij HGC speelt. Aangeboden door Bosco Perez-Pla de Alvear. Toevallig zag ik ze laatst op TV en toen kreeg Bosco een bal tegen z'n gezicht. Zo'n hockeybal is best hard. Gelukkig heeft iedereen een bitje in en staat er ter plekke een tandarts paraat (volgens de verslaggever). Zo leer je nog eens wat. Gevaarlijk sport hoor, hockey. Maar nu ik me dat bedenk heeft iedereen in de NBA óók een bitje in. Een basketbal tegen je kop is kut maar je gebit blijft wel heel, toch?

Reactie Bosco: " Hi Herman,

I just receive it!! Thanks a lot, the picture is awesome! I will write you next week for a karikatuur for me. Have a nice week!

Regards,

Bosco"

 

Gerelateerde blog items

karikatuur 3

Karikatuur gemaakt - verstuurd - en klaar is Herman. Wat valt er meer van te zeggen. Het idee is wellicht om in de toekomst 1 karikatuur bestel teken dag in te lassen met 20 % korting ( en dan de reguliere prijs met 10 % of zo te verhogen.

Karikaturen als zgn vectorgraphics. Vector Karikaturen zijn oneindig te vergroten en verkleinen zonder aan scherpte te verliezen. Nieuw in het assortiment van Karikatuurstudio en voor dezelfde prijs als een gewone Karikatuur in kleur!

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.