Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Een Karikatuur uit de de onbekende doos

Vandaag was ik bezig met het uitzoeken van vakantiefoto's. Tussen alle verre oorden vond ik ook een flink aantal foto's van Karikaturen op locatie. Ik heb geen idee meer waar en wanneer ik deze gemaakt heb maar het leek me wel een leuk idee om een paar geslaagde karikaturen af en toe op m'n site te zetten.

 

 

Gerelateerde blog items

Alweer een karikatuur teken klus in Den Haag? Nee, maar wel een foto van een karikatuur die ik al gemaakt heb tijdens de vorige klus. Zo'n prinsjesdag item had al een goudenkoets foto. Het zijn geen geweldige foto's. Ik had alleen mij telefoon bij en het was niet erg goed verlicht.

Voor de trouwerij van Jan en Desi uit Donkerbroek is deze collage gemaakt. Wilt u uw gasten wel de karikatuur meegeven maar ook een herinnering houden dan is dit wellicht wat voor u.

...samen met de Fireball Express. Via Matthijs, mijn schoonvader, belande ik voor een karikatuur sneltekenklus in Boskoop.