Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Een Karikatuur uit de de onbekende doos

Vandaag was ik bezig met het uitzoeken van vakantiefoto's. Tussen alle verre oorden vond ik ook een flink aantal foto's van Karikaturen op locatie. Ik heb geen idee meer waar en wanneer ik deze gemaakt heb maar het leek me wel een leuk idee om een paar geslaagde karikaturen af en toe op m'n site te zetten.

 

 

Gerelateerde blog items

Karikatuurstudio in Den dungen

of all places. Gezellig karikaturen tekenen op een tennisclub in de metropool Den dungen. Een dik uurtje rijden vanaf Haarlem. Lang leve cruise controll.

In een van mijn allereerste pogingen tot adverteren op internet schreef ik: "Laat u behandelen door plastisch tekenaar Herman van Gelder! Met chirurgische precisie worden flaporen en aardappelneuzen uitgedelled... geef u zelf een feest-lift  van ...etc. Dit is nu precies wat ik ga doen.

en een Karikaturist op je Feest. Naast het tekenen van Karikaturen heb ik die dag óók geleerd dat zo'n OV chipkaart ook de tijd dat je in de bus zit berekend. Ik dacht: " ik moet maar 1 halte dus ik check alvast uit""  maar dat mocht niet van oom chauffeur.