Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Even een avondje met Moët & Chandon

Nee, geen karikatuur tekenklus op een of ander hoofdkantoor maar een warm bad samen met m'n vrouw en een flesje Moët & Chandon. Dezehadden we al een jaar geleden gekregen. Tijd om te ploppen en te genieten. Karikaturen staan volgend week-end pas weer in de agenda.

Gerelateerde blog items

Karikatuur op locatie

Op lokatie. Een gezellig bedrijfsuitje. Goede karikaturen maar dat krijg je als je netjes poseert.

Karikatuurstudio gaat er dit jaar alles aan doen om een stijgende lijn te bewerkstelligen. Die vervelende crisis moet maar eens afgelopen zijn. Ik heb het laatst nog gevraagd aan Rutte en hij zei "Koop nu eens die nieuwe auto en Húúr nu een Karikaturist in voor uw feest".

geen karikatuur

Er wordt vaak gevraagd of karikatuur tekenen het enige is wat ik doe. Nee, gelukkig niet. Ik vind het leuk om te doen en ik kan mezelf enigzins onderhouden daar door maar mijn echte passie is schilderen.