Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikaturen in Boskoop...

...samen met de Fireball Express. Via Matthijs, mijn schoonvader, belande ik voor een karikatuur sneltekenklus in Boskoop. Heel het gezin meegenomen dus het was net als of ik op een feestje vol bekenden aan het tekenen was. Gezellig hoor.

Gerelateerde blog items

karikatuur Bea

Als je 89 wordt dan is het wel eens tijd voor een karikaturist op je feest. Telefoneren met een slecht horende oudere van dagen tijdens een rit door het verkeer is niet optimaal kan ik u zeggen. Maar het is gelukt en het was een gezellig feest met 2 unicums.

Tijdens een borrel in Mijdrecht werd ik als Karikaturist gevraagd om een aantal mensen van een Karikatuur te voorzien. 2 uurtjes bleek weer eens niet genoeg te zijn dus ben ik wat langer gebleven voor de liefhebbers.

Zoals elk jaar wordt karikatuurstudio dit jaar ook gevraagd om op een school te tetekenen. Dit jaar is BS De Grote Reis aan de beurt.