Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikaturen in het jaar 2014

Karikatuurstudio gaat er dit jaar alles aan doen om een stijgende lijn te bewerkstelligen. Die vervelende crisis moet maar eens afgelopen zijn. Ik heb het laatst nog gevraagd aan Rutte en hij zei "Koop nu eens die nieuwe auto en Húúr nu een Karikaturist in voor uw feest". En als de premier dat zegt wie zijn wij dan om ons nog langer zorgen te maken?

Gerelateerde blog items

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

ALs schilder is het je bekend dat elk schilderij dat je maakt op het moment vlak voor voltooiing een beetje je kindje is. Iets waarvan je maar met moeite afstand van kan doen.

Hier had ik mijn oog al op voordat hij in de winkel lag. Ik had mezelf zelfs alvast ingeschreven om als eerste zo'n ding te kopen. De prijs is inmiddels gedaald naar € 87,-