Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikaturist - Etten-Leur

Tijdens een etentje van gynacologen werd Karikatuurstudio gevraagd vooraf iedereen van een Karikatuur te voorzien. Het was een groot succes.

Op de terugweg heb ik mezelf volgepropt met kruidnoten die ik uit een grote vaas had gepakt die vlak bij de uitgang van het restaurant stond. Hmmmm, behalve dat er ook dropjes tussen zaten. Ongeveer een even goed combi als drop en chips die iedereen als kind wel eens heeft geprobeert. Sinterklass heeft eigenlijk niks met drop. Suikergoed, speculaas, chocola en marsepijn maar geen drop.

 

Gerelateerde blog items

Een Sneltekenaar is geen TOM TOM. Tenzij hij Tom heet van zijn voor- en achternaam. In dat geval heeft hij inmiddels een hekel aan zijn ouders of een goed richtingsgevoel. N.I.W.

Karikatuurstudio in Den dungen

of all places. Gezellig karikaturen tekenen op een tennisclub in de metropool Den dungen. Een dik uurtje rijden vanaf Haarlem. Lang leve cruise controll.

karikatuur Bea

Als je 89 wordt dan is het wel eens tijd voor een karikaturist op je feest. Telefoneren met een slecht horende oudere van dagen tijdens een rit door het verkeer is niet optimaal kan ik u zeggen. Maar het is gelukt en het was een gezellig feest met 2 unicums.