Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur Den Haag

Alweer een karikatuur teken klus in Den Haag? Nee, maar wel een foto van een karikatuur die ik al gemaakt heb tijdens de vorige klus. Zo'n prinsjesdag item had al een goudenkoets foto. Het zijn geen geweldige foto's. Ik had alleen mij telefoon bij en het was niet erg goed verlicht.

Gerelateerde blog items

en een Karikaturist op je Feest. Naast het tekenen van Karikaturen heb ik die dag óók geleerd dat zo'n OV chipkaart ook de tijd dat je in de bus zit berekend. Ik dacht: " ik moet maar 1 halte dus ik check alvast uit""  maar dat mocht niet van oom chauffeur.

Blue Ribbon is een organisatie die tracht het bewustzijn rond prostaatkanker te bevorderen. Dit heeft natuurlijk weinig van doen met het vrolijke thema van karikatuur tekenen maar ik ben ook vormgever van huis uit.

De Tour de France raast voorbij in Capelle aan de ijssel waar ik als karikaturist de tekeningen voorbij laat razen.