Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur in Grijstinten

Dit is weer een leuke Karikatuur geworden. De laatste tijd krijg ik weer veel karikatuur opdrachten waarbij de klant foto's versturen die niet erg geschikt zijn om een tekening van te maken. Met die wetenschap moet ik mijn manier van werken een beetje aanpassen zodat iedereen toch goed geholpen wordt. Ik stuur vanaf heden wat vaker wat eerste opzetjes naar mensen zodat ik met de feedback nog aan de slag kan. De tijd van bestellen tot ontvangen is wel wat langer daardoor maar een leuk kado is geen haastwerk.

 

Gerelateerde blog items

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.

Weer. Soms zijn er van die plaatsjes waar je blijkbaar heel vaak terug komt. Nieuwegein, Schiedam ... Deze keer was ik te gast op een robijnen huwelijk (40 jaar). Ik was m'n camera vergeten en ik had meer zin om mijn nieuwe Wacom Inkling eens te testen onderweg.

super karikatuur

Voor een Super Collega die helaas afscheid neemt van de Rabobank in Amsterdam. Een karikatuur laten maken is een orgineel kado met een uniek resultaat.