Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur in kleur met pastelkrijt II

de titel zegt het al. Weer een karikatuur met pastelkrijt. Ik dacht dat het met pastel sneller zou gaan dan met inkt maar daar kom ik van terug. Binnenkort eens ecoline proberen.

Gerelateerde blog items

Voor de getuigen bij een aanstaande bruiloft. Een karikatuur van karikatuurstudio is leuk kado van het bruidspaar als dank. Ik heb ditmaal gekozen om de karikatuur met pastelkrijt uit te werken om alvast te oefenen voor klussen die ik in kleur moet doen.

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.

Zelfde karikatuur kado als gister maar door de karikaturen afzonderlijk te plaatsen heb ik meerdere dagen blogmateriaal. Je moet toch ergens over kunnen bloggen als sneltekenaar. Iets relevants dan...