Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

karikatuur met pastelkrijt

Een karikatuur tekenen met pastelkrijt is toch best een tijdrovend gebeuren als je het vergelijkt met een standaard grijstinten karikatuur. Vieze vingers nog niet eens meegeteld ben ik met zo'n kleuren karikatuur gemakkelijk 5X zo lang bezig. Het resultaat is wel leuk maar snel tekenen is het niet.

Gerelateerde blog items

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.

Karikatuurstudio in Best

Als karikatuurtekenaar kom je overal; Goed, beter en Best. Best is een plaatsje onder de rook van Eindhoven waar Corine Verhoeven door haar dochter Monique getrakteerd werd op een sneltekenoptreden.

Karikatuur bestelling van een paar dat gaat trouwen bin&kort. Leuk kado om te geven. Nog leuker is een sneltekenaar van Karikatuurstudio (natuurlijk) op de bruiloft.