Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

karikatuur op bestelling

Karikatuur gemaakt - verstuurd - en klaar is Herman. Wat valt er meer van te zeggen. Het idee is wellicht om in de toekomst 1 karikatuur bestel teken dag in te lassen met 20 % korting ( en dan de reguliere prijs met 10 % of zo te verhogen.

Gerelateerde blog items

Karikatuur kado

Studente krijgt karikatuur als kado. 3e keer dat ik dit schrijf vanwege geklooi met browser vandaar jerom-achtig taalgebruik. Miljaar!

Weer. Soms zijn er van die plaatsjes waar je blijkbaar heel vaak terug komt. Nieuwegein, Schiedam ... Deze keer was ik te gast op een robijnen huwelijk (40 jaar). Ik was m'n camera vergeten en ik had meer zin om mijn nieuwe Wacom Inkling eens te testen onderweg.

Karikatuur toneelvereniging

Al 40 jaar op een toneelvereniging  zonder een oscar te winnen maar wel een karikatuur aan de muur.