Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur te koop

Reclame, als je niet op de 1e pagina van google staat dan ben je als bedrijf (soms) genoodzaakt om wat reclame te maken voor je werk als Sneltekenaar. Karikaturen verkopen gaat makkelijker met meer mensen op je website dus investeer ik in adwords. Nu keek ik vandaag en zag ik dat ik een bouncepercentage had van 65% op betaalde bezoekers. Advertentie nietgoed? Of de site onduidelijk? Ik snap het even niet meer.

Gerelateerde blog items

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending.

Het is de laatste tijd een beetje rustig op het karikatuur front. Om toch een blog item te maken zie ik mij dan genoodzaakt een oude karikatuur weer eens op te duiken om te laten zien. Als Sneltkenaar ben je gelukkig niet dag in dag uit met sneltkenen bezig.

ALs schilder is het je bekend dat elk schilderij dat je maakt op het moment vlak voor voltooiing een beetje je kindje is. Iets waarvan je maar met moeite afstand van kan doen.