Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur tekenen @ A-point Amsterdam

Voor het eerst bij een autodealer geweest. Om karikaturen te tekenen natuurlijk. Een nieuwe auto kopen zit er nog even niet in.

Dennis de goochelaar stond daar de tijd vol te praten met goocheltrucjes en ballonen terwijl ik in 5 minuten een karikatuur teken en vervolgens een kwartie mezelf bezig moest houden met inkt vullen. Of iets anders waardoor het lijkt alsof ik druk bezig ben. Anyway, best leuk die Dennis.

http://www.goochelaardennis.nl/

Kan prima samen met een sneltekenaar bij een groter gezelschap.

Gerelateerde blog items

Vandaag was ik bezig met het uitzoeken van vakantiefoto's. Tussen alle verre oorden vond ik ook een flink aantal foto's van Karikaturen op locatie.

en een Karikaturist op je Feest. Naast het tekenen van Karikaturen heb ik die dag óók geleerd dat zo'n OV chipkaart ook de tijd dat je in de bus zit berekend. Ik dacht: " ik moet maar 1 halte dus ik check alvast uit""  maar dat mocht niet van oom chauffeur.

karikatuur archief 1

Het is de bedoeling dat ik elke dag iets karikatuur gerelateerd op mijn website zet. Ook al leest niemand het echt. Nu ben ik als kunstenaar niet altijd met karikaturen en sneltekenen bezig. Lastig, maar gelukkig heb ik wel een heleboel foto's van feesten waar ik vroegâh ben geweest.