Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur tekenen @ A-point Amsterdam

Voor het eerst bij een autodealer geweest. Om karikaturen te tekenen natuurlijk. Een nieuwe auto kopen zit er nog even niet in.

Dennis de goochelaar stond daar de tijd vol te praten met goocheltrucjes en ballonen terwijl ik in 5 minuten een karikatuur teken en vervolgens een kwartie mezelf bezig moest houden met inkt vullen. Of iets anders waardoor het lijkt alsof ik druk bezig ben. Anyway, best leuk die Dennis.

http://www.goochelaardennis.nl/

Kan prima samen met een sneltekenaar bij een groter gezelschap.

Gerelateerde blog items

De Tour de France raast voorbij in Capelle aan de ijssel waar ik als karikaturist de tekeningen voorbij laat razen.

Ook een leuk idee. In plaats van een bekertje kregen de senioren winnaars van tennisvereniging HLTC een karikatuur als prijs. De HLTC leek me een gezellige club om eens een balletje te slaan en ze hadden weihenstephaner op de tap.

Karikatuur op locatie

Gezellig feestje in Zandvoort ter ere van het 25 jarige huwelijk van meneer en mevrouw Kras. Herman den Blijker kwam ook nog langs wippen, hem heb ik helaas niet van een karikatuur kunnen voorzien.