Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur van Ivo Opstelten

Karikatuur van Ivo Opstelten. Dappere ridder en rots in de branding tegen de legalisering. Waar anderen onder het loden juk van progressie voorwaarts gaan durft Ivo kloek en vastberaden terugwaarts te keren.

Gerelateerde blog items

karikaturist bezig

Omdat Karikatuurstudio helaas nog niet op de eerste plaats van google te vinden is ben ik genoodzaakt te adverteren. Je betaald dan voor een rijtje "termen en woorden"zoals: Karikatuur, Sneltekenaar, Karikaturist etc..

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending.

Krijt is het nieuwe inkt!    Nou, niet echt maar het is een leuke pakkende zin om mee te beginnen. Het is in ieder geval een manier waar ik me in ga verbeteren om u, als klant, beter van dienst te kunnen zijn.