Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur voor Fitness bij Hoen

Een Karikatuur voor de eigenaren van Fitness bij Hoen. Deze wordt wellicht opgehangen waar de groepslessen worden gegeven. Dit helpt de sporters met extra hard lachen. Een niet te onderschatten buikspiertraining.

Gerelateerde blog items

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.

Digitale karikaturen die je kan verkleinen en vergroten zonder aan scherpte te verliezen. Ideaal voor bijvoorbeeld drukwerk. Nu te bestellen!

Weer. Soms zijn er van die plaatsjes waar je blijkbaar heel vaak terug komt. Nieuwegein, Schiedam ... Deze keer was ik te gast op een robijnen huwelijk (40 jaar). Ik was m'n camera vergeten en ik had meer zin om mijn nieuwe Wacom Inkling eens te testen onderweg.