Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuur voor op uw website of drukwerk

Karikaturen als zgn vectorgraphics. Vector Karikaturen zijn oneindig te vergroten en verkleinen zonder aan scherpte te verliezen. Nieuw in het assortiment van Karikatuurstudio en voor dezelfde prijs als een gewone Karikatuur in kleur!

Gerelateerde blog items

karikatuur 3

Karikatuur gemaakt - verstuurd - en klaar is Herman. Wat valt er meer van te zeggen. Het idee is wellicht om in de toekomst 1 karikatuur bestel teken dag in te lassen met 20 % korting ( en dan de reguliere prijs met 10 % of zo te verhogen.

Digitale karikaturen die je kan verkleinen en vergroten zonder aan scherpte te verliezen. Ideaal voor bijvoorbeeld drukwerk. Nu te bestellen!

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.