Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio @ adminkantoormans

Voor een bedrijfsfeest van administratiekantoor Mans ging de BBQ niet door. Een karikatuur tekenaar van Karikatuurstudio biedt dan uitkomst want een sneltekenaar zorgt binnenshuis voor wat vertier zonder kans op brand en rookschade  dat een BBQ nu eenmaal met zich mee brengt.

Gerelateerde blog items

Leuk Karikaturen getekend in de Lier. Ik was wel vergeten even een fotootje te maken van een karikatuur. Dom! Maar soms ben je zo lekker bezig.. Ik heb wel een foto van wat wolken onderweg. Ook leuk.

Tijdens een borrel in Mijdrecht werd ik als Karikaturist gevraagd om een aantal mensen van een Karikatuur te voorzien. 2 uurtjes bleek weer eens niet genoeg te zijn dus ben ik wat langer gebleven voor de liefhebbers.

Een Sneltekenaar is geen TOM TOM. Tenzij hij Tom heet van zijn voor- en achternaam. In dat geval heeft hij inmiddels een hekel aan zijn ouders of een goed richtingsgevoel. N.I.W.