Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio in Doorn

40 jaar stichting Parkboswijk. Een goede reden om een sneltekenaar van Karikatuurstudio in te huren. Best leuk een avond ouwe mensen tekenen. Veel rimpels enzo.. en flaporen bij oude opaatjes.

Gerelateerde blog items

Karikatuur kleur

Mijn plan is om kleurenkarikaturen voortaan met pastelkrijt te doen. Ik verwacht daar in korte tijd handig in te worden. Dus binnenkort, op locatie, elke 7-8 minuten een kleurenkarikatuur.

'Three studies of Lucian Freud' van Francis Bacon is voor een recordbedrag over de toonbank gegaan. € 106 miljoen, daar kan je ongeveer 252,38 miljoen Karikaturen van bestellen bij Karikatuurstudio. Alsj je ze in een keer besteld, dan krijg je natuurlijk korting.

Karikaturen tekenen met de wacom Inkling is uitgesloten. Ik was van plan hem te gaan gebruiken onderweg voor grappige ideëen die ik zo nu en dan bedenk maar ook daar lijkt hij me niet geschikt voor.