Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio in Nieuwegein

Weer. Soms zijn er van die plaatsjes waar je blijkbaar heel vaak terug komt. Nieuwegein, Schiedam ... Deze keer was ik te gast op een robijnen huwelijk (40 jaar). Ik was m'n camera vergeten en ik had meer zin om mijn nieuwe Wacom Inkling eens te testen onderweg. Vandaar dat deze post geen karikatuur heeft maar eenĀ schets...Ik moet duidelijk nog wel even aan mijn instellingen werken. Dit is nog niet het beoogde resultaat.

Gerelateerde blog items

Dit is weer een leuke Karikatuur geworden. De laatste tijd krijg ik weer veel karikatuur opdrachten waarbij de klant foto's versturen die niet erg geschikt zijn om een tekening van te maken.

karikatuur DENSO

Voor DENSO heb ik al eerder een karikaturen getekend tijdens een bedrijfsfeest op een boot. Ditmaal werd ik opnieuw gevraagd om iemand te vereeuwigen als afscheidskado.

Karikatuur gepromoveerd

Gepromoveerd tot karikatuur in de orde van de bestelling van foto. Gefeliciteerd.