Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio - Kadant Johnson

Op lokatie. Een gezellig bedrijfsuitje. Goede karikaturen maar dat krijg je als je netjes poseert.

Gerelateerde blog items

Social media en wat dan nog?  Die gebruikelijke blogjes over whatever ik de laatste tijd gedaan heb. Niemand die ze leest op een lukrake bezoeker na en googlebot die zo nu en dan langs crawled om mijn pagina te indexeren. 

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel.

Een sneltekenaar/karikaturist zou dit ook moeten kunnen. Na een 4e verzoek om dit eens te proberen heb ik dit dan ook gedaan. Het tekenen op zich is niet het probleem. Het plannen, uitdenken en nabewerken is de grootste uitdaging.