Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio @ Oisterwijk

Als je 89 wordt dan is het wel eens tijd voor een karikaturist op je feest. Telefoneren met een slecht horende oudere van dagen tijdens een rit door het verkeer is niet optimaal kan ik u zeggen. Maar het is gelukt en het was een gezellig feest met 2 unicums. De 1ste lange afstandskarikatuur van een dochter in Australië via Skype en prinses Beatrix was ook aanwezig op het feest. Zij moest natuurlijk ook een nieuw statieportret.

Gerelateerde blog items

karikatuur archief 1

Het is de bedoeling dat ik elke dag iets karikatuur gerelateerd op mijn website zet. Ook al leest niemand het echt. Nu ben ik als kunstenaar niet altijd met karikaturen en sneltekenen bezig. Lastig, maar gelukkig heb ik wel een heleboel foto's van feesten waar ik vroegâh ben geweest.

Er was eens op een dag in een land hier heel dicht bij een Karikatuur tekenaar (&sneltekenaar, hoppa .. weer een keyword!). Hij moest op prinsjesdag in Den Haag zijn om karikaturen te tekenen.

OP 100 METER AFSTAND VAN PALEIS NOORDEINDE

Zoals elk jaar wordt karikatuurstudio dit jaar ook gevraagd om op een school te tetekenen. Dit jaar is BS De Grote Reis aan de beurt.