Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikatuurstudio @ Tabor College in Hoorn

Op een of andere manier wordt Karikatuur tekenen geasociëerd met Frankrijk. Alleen maar vanwege monmartre, denk ik. Tijdens een frans thema avond heb ik zonder baret en stokbrood weer een aantal leuke karikaturen getekend.

Gerelateerde blog items

Het is donderdagochtend. Thaleia, mijn oudste dochter van 2 jaar, is op de peuterspeelzaal terwijl Mathilde in haar bedje ligt. Ik heb nu even tijd om een Unique Selling Proposition te bedenken.

Karikaturen tekenen met de wacom Inkling is uitgesloten. Ik was van plan hem te gaan gebruiken onderweg voor grappige ideëen die ik zo nu en dan bedenk maar ook daar lijkt hij me niet geschikt voor.

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel.