Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Ook premier Rutte gaat voor goud

#olympischespelen #sotchi2014

Gerelateerde blog items

Een sneltekenaar/karikaturist zou dit ook moeten kunnen. Na een 4e verzoek om dit eens te proberen heb ik dit dan ook gedaan. Het tekenen op zich is niet het probleem. Het plannen, uitdenken en nabewerken is de grootste uitdaging.

Karikatuurstudio mist links. Links naar mijn website. Ik ben niet van plan deze op een andere manier te verkrijgen dan door spontane acite van mensen die wat ik heb interessant vinden en door links te ruilen of te krijgen van mensen waarvoor ik karikatuur getekend heb.

Karikatuur kleur

Mijn plan is om kleurenkarikaturen voortaan met pastelkrijt te doen. Ik verwacht daar in korte tijd handig in te worden. Dus binnenkort, op locatie, elke 7-8 minuten een kleurenkarikatuur.