Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Voor de trouwerij van Jan en Desi uit Donkerbroek is deze collage gemaakt. Wilt u uw gasten wel de karikatuur meegeven maar ook een herinnering houden dan is dit wellicht wat voor u.

De Tour de France raast voorbij in Capelle aan de ijssel waar ik als karikaturist de tekeningen voorbij laat razen.

Tijdens een borrel in Mijdrecht werd ik als Karikaturist gevraagd om een aantal mensen van een Karikatuur te voorzien. 2 uurtjes bleek weer eens niet genoeg te zijn dus ben ik wat langer gebleven voor de liefhebbers.

en een Karikaturist op je Feest. Naast het tekenen van Karikaturen heb ik die dag óók geleerd dat zo'n OV chipkaart ook de tijd dat je in de bus zit berekend. Ik dacht: " ik moet maar 1 halte dus ik check alvast uit""  maar dat mocht niet van oom chauffeur.

Tijdens een etentje van gynacologen werd Karikatuurstudio gevraagd vooraf iedereen van een Karikatuur te voorzien. Het was een groot succes.

Vandaag was ik bezig met het uitzoeken van vakantiefoto's. Tussen alle verre oorden vond ik ook een flink aantal foto's van Karikaturen op locatie.

Zoals elk jaar wordt karikatuurstudio dit jaar ook gevraagd om op een school te tetekenen. Dit jaar is BS De Grote Reis aan de beurt.

...samen met de Fireball Express. Via Matthijs, mijn schoonvader, belande ik voor een karikatuur sneltekenklus in Boskoop.

Een Sneltekenaar is geen TOM TOM. Tenzij hij Tom heet van zijn voor- en achternaam. In dat geval heeft hij inmiddels een hekel aan zijn ouders of een goed richtingsgevoel. N.I.W.

Pagina's