Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Postkoker passen door de brievenbus...

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending. Tijdige bezorging van een karikatuur is van belang voor zowel karikatuurstudio als de klant.

Gerelateerde blog items

ALs schilder is het je bekend dat elk schilderij dat je maakt op het moment vlak voor voltooiing een beetje je kindje is. Iets waarvan je maar met moeite afstand van kan doen.

Schets, gebrande omber onderlaag, dode onderlaag ofwel grisaille (grijs) . Leuk, tot zover is het allemaal gesneden koek. Nadat ik de grisaille wordt het intressant. De kleur lagen. Ik weet nog niet precies hoe en wat maar ik heb wel de juiste ingrediƫnten voor de mediums al in huis.

Reclame, als je niet op de 1e pagina van google staat dan ben je als bedrijf (soms) genoodzaakt om wat reclame te maken voor je werk als Sneltekenaar. Karikaturen verkopen gaat makkelijker met meer mensen op je website dus investeer ik in adwords.