Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Postkoker passen door de brievenbus...

... maar ze blijven vaak steken in de onbekwaamheid van het huidige postbedrijf. Met enige regelmaat komen postkokers dagen later aan dan de bedoeling is. Om die reden worden alle karikaturen die binnen 5 werkdagen bezorgd moeten worden (optioneel!) verhoogd met kosten van spoedverzending. Tijdige bezorging van een karikatuur is van belang voor zowel karikatuurstudio als de klant.

Gerelateerde blog items

Karikatuur inhuren feest sneltekenaar is een nietszeggende titel die ik alleen maar post vanwege de "keywords". Ik plak er een plaatje bij van een Karikatuur die ik ooit heb gemaakt en voila een nieuwe blogpost is ontstaan.

Het vertrek van Ivo en Fred heeft veel losgemaakt waaronder ook een stroom van inspiratie. RTL 4 (editienl) kwam langs om dat een voor de kijkers thuis vast te leggen

Karikaturen tekenen met de wacom Inkling is uitgesloten. Ik was van plan hem te gaan gebruiken onderweg voor grappige ideƫen die ik zo nu en dan bedenk maar ook daar lijkt hij me niet geschikt voor.