Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

SEO, Adwords & Copywriting

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel. Wellicht is het een idee al mijn bezoekers een kort vraagje voor te leggen d.m.v. een pop up?

Gerelateerde blog items

Karikatuur op locatie

Karikatuurstudio reist naar de uiterste randen van het Romeinse rijk. Gelukkig zijn die in Nederland niet eens zo ver weg. Dit paaltje vond ik naast boerderij Mereveld in Nieuwegein, waar mijn opdrachtgevers in het huwelijksbootje stapten.

Karikatuur inhuren feest sneltekenaar is een nietszeggende titel die ik alleen maar post vanwege de "keywords". Ik plak er een plaatje bij van een Karikatuur die ik ooit heb gemaakt en voila een nieuwe blogpost is ontstaan.

Hoe gaat het met uw bedrijf? Volgens de directeur van de nederlandse bank zijn we weer uit de recessie en zal er sprake zijn van een groei in de economie aan het eind van het jaar. Goed nieuws voor iedereen en zeker ook voor alle karikaturisten en sneltekenaars in het land.