Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

SEO, Adwords & Copywriting

Wie heeft er geen broertje dood aan? Degene die bovenaan staat in Google. Helaas ben ik dat niet. Ik betaal best veel geld voor "Karikatuur, Sneltekenaar, Bestel foto online en allerlei andere termen en kreten die ik hang aan het haakje van mijn digitale marketinghengel. Wellicht is het een idee al mijn bezoekers een kort vraagje voor te leggen d.m.v. een pop up?

Gerelateerde blog items

Karikatuur op locatie

Op lokatie. Een gezellig bedrijfsuitje. Goede karikaturen maar dat krijg je als je netjes poseert.

Karikatuurstudio op Braderie

Karikatuuroptreden op een braderie. Jammer van de motregen. Gelukkig hadden zeĀ een caravan meegenomen.

geem karikatuur

Even geen Karikatuur klusjes gepland dit weekend dus tijd voor de nodige ontspanning.