Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Sneltekenaar verdwaalt in Pijnacker

Een Sneltekenaar is geen TOM TOM. Tenzij hij Tom heet van zijn voor- en achternaam. In dat geval heeft hij inmiddels een hekel aan zijn ouders of een goed richtingsgevoel. N.I.W. Ik moest zijn in het centrum van Pijnacker waar mijn opdrachtgever de verbeelding een kunstmarkt organiseerde waar ik karikaturen moest tekenen. Ik dacht dat "het centrum"een gebouw was ergens op het adres dat ik had gekregen. NOT!

Na een uur te hebben rondgezocht naar verschillende adressen kwam ik uiteindelijk op het pleintje waar ik moest zijn. Gelukkig was er veel animo voor een karikatuur en heb ik me toch 4 uur weten te vermaken met tekenen.

Gerelateerde blog items

Van al den provinciëen alwaar ik als hollander mijn teekengerij hanteer is het wingewest Brabant het vaeckst besoght. 

Tijdens een borrel in Mijdrecht werd ik als Karikaturist gevraagd om een aantal mensen van een Karikatuur te voorzien. 2 uurtjes bleek weer eens niet genoeg te zijn dus ben ik wat langer gebleven voor de liefhebbers.

Alweer een karikatuur teken klus in Den Haag? Nee, maar wel een foto van een karikatuur die ik al gemaakt heb tijdens de vorige klus. Zo'n prinsjesdag item had al een goudenkoets foto. Het zijn geen geweldige foto's. Ik had alleen mij telefoon bij en het was niet erg goed verlicht.