Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Twitter, Facebook, linked in en Google+

Social media en wat dan nog?  Die gebruikelijke blogjes over whatever ik de laatste tijd gedaan heb. Niemand die ze leest op een lukrake bezoeker na en googlebot die zo nu en dan langs crawled om mijn pagina te indexeren. 

Vanaf nu meer actuele grappigheid en cartoonesk vermaak de wereld in gestuurd via twitter en facebook, ge plus eend en gereetweet.

Gerelateerde blog items

Krijt is het nieuwe inkt!    Nou, niet echt maar het is een leuke pakkende zin om mee te beginnen. Het is in ieder geval een manier waar ik me in ga verbeteren om u, als klant, beter van dienst te kunnen zijn.

Karikatuur op locatie

Karikatuurstudio reist naar de uiterste randen van het Romeinse rijk. Gelukkig zijn die in Nederland niet eens zo ver weg. Dit paaltje vond ik naast boerderij Mereveld in Nieuwegein, waar mijn opdrachtgevers in het huwelijksbootje stapten.

Karikatuur kleur

Mijn plan is om kleurenkarikaturen voortaan met pastelkrijt te doen. Ik verwacht daar in korte tijd handig in te worden. Dus binnenkort, op locatie, elke 7-8 minuten een kleurenkarikatuur.