Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

U.S.P. van een Karikaturist

Het is donderdagochtend. Thaleia, mijn oudste dochter van 2 jaar, is op de peuterspeelzaal terwijl Mathilde in haar bedje ligt. Ik heb nu even tijd om een Unique Selling Proposition te bedenken. Ik verzamel allerlei info van het net en krabbel losse tips op een A4tje om later digitaal te verwerken in een plan van aanpak. De terugkeer van Thaleia om een uur of 12 komt dichterbij. Dat is wanneer mijn pappadag begint en ik me moet loswrikken van mijn overpeinzingen. Ik heb nog een dik half uur om iets te bedenken en de knoop door te hakken.

Wat maakt mij uniek?! Denk, denk, denk. Mijn bolhoed in ieder geval. Ok.. ok.. en dat is belangrijk omdat? ...Denk, denk. Omdat het leuk is om iemand op je feest te hebben die er appart uit ziet en óók nog voor entertainment zorgt. De illustere kunstenaar die uw feest bezoekt. Welliswaar tegen betaling maar zo iemand leeft natuurlijk ook niet van de lucht.

Hmmm.. Dat is wellicht een goed idee. En nog een blogpost gedaan ook.

Gerelateerde blog items

Karikatuurstudio Assendelft

Karikaturen tekenen in de regen en wind werkt niet. Gelukkig werd het nog droog en is het toch nog goed gekomen. Toch zonde als ik een uur niks kan doen..

#olympischespelen #sotchi2014

Graphic Design

Voordat ik besloot Sneltekenaar te gaan zijn heb ik ooit bedacht dat grafisch vormgever mijn ding was. Tegenwoordig doe ik alleen nog vormgeving als ik volledig vrijgelaten wordt in mijn werk. Zoals voor m'n zus die in Ierland een fietswinkel heeft.