Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Karikaturen als zgn vectorgraphics. Vector Karikaturen zijn oneindig te vergroten en verkleinen zonder aan scherpte te verliezen. Nieuw in het assortiment van Karikatuurstudio en voor dezelfde prijs als een gewone Karikatuur in kleur!

Digitale karikaturen die je kan verkleinen en vergroten zonder aan scherpte te verliezen. Ideaal voor bijvoorbeeld drukwerk. Nu te bestellen!

Groepskarikatuur van een schoolklas uit.... ? Ik weet het even niet want het wordt niet vermeld per email. Hetstaat op een envelop boven in mijn atelier maar ik heb geen zin om naar boven te lopen.

Een Karikatuur voor de eigenaren van Fitness bij Hoen. Deze wordt wellicht opgehangen waar de groepslessen worden gegeven. Dit helpt de sporters met extra hard lachen. Een niet te onderschatten buikspiertraining.

Op de valreep nog even een digitale full colour Karikatuur gemaakt van de chefs van Tommy Hillfiger Holland. Met de hand getekend en in Photoshop ingekleurd met een muis omdat mijn wacom stamt uit het jaar dat de romeinen nog in Nijmegen woonde.

Heerlijk zo'n nietszeggende titel van een blogpost alleen maar om te scoren in de zoekresultaten van google (<<-- noodzakelijke "outbound link").

Dit is weer een leuke Karikatuur geworden. De laatste tijd krijg ik weer veel karikatuur opdrachten waarbij de klant foto's versturen die niet erg geschikt zijn om een tekening van te maken.

Een karikatuur van Nieuw-Zeelands internationale hockey speler Shea Mcaleese die hier in Nederland bij HGC speelt.

de titel zegt het al. Weer een karikatuur met pastelkrijt. Ik dacht dat het met pastel sneller zou gaan dan met inkt maar daar kom ik van terug. Binnenkort eens ecoline proberen.

Pagina's