Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Veni vidi karikaturici

Karikatuurstudio reist naar de uiterste randen van het Romeinse rijk. Gelukkig zijn die in Nederland niet eens zo ver weg. Dit paaltje vond ik naast boerderij Mereveld in Nieuwegein, waar mijn opdrachtgevers in het huwelijksbootje stapten.

Gerelateerde blog items

'Three studies of Lucian Freud' van Francis Bacon is voor een recordbedrag over de toonbank gegaan. € 106 miljoen, daar kan je ongeveer 252,38 miljoen Karikaturen van bestellen bij Karikatuurstudio. Alsj je ze in een keer besteld, dan krijg je natuurlijk korting.

Nee, geen karikatuur tekenklus op een of ander hoofdkantoor maar een warm bad samen met m'n vrouw en een flesje Moët & Chandon. Dezehadden we al een jaar geleden gekregen. Tijd om te ploppen en te genieten.

Aan het design valt niet zo snel iets te doen maar de tekst kan nog wel gesleuteld worden. Deze week gaat Karikatuurstudio weer eens een poging doen om de vouwen uit het doek te strijken. Sneltekenaar wordt overal in Karikaturist veranderd.