Blog & Foto's

Vind hier een heleboel foto's van een heleboel Karikaturen die ik in de loop der tijd heb gemaakt en lees wat me bezig houd in de blogjes die ik zo nu en dan schrijf.

Wacom inkling @ Karikatuurstudio

Hier had ik mijn oog al op voordat hij in de winkel lag. Ik had mezelf zelfs alvast ingeschreven om als eerste zo'n ding te kopen. De prijs is inmiddels gedaald naar € 87,-

http://tweakers.net/pricewatch/289058/wacom-inkling-digitale-pen.html

Nu kan ik lekker m'n blog vullen met "on the road" karikaturen.

Gerelateerde blog items

Social media en wat dan nog?  Die gebruikelijke blogjes over whatever ik de laatste tijd gedaan heb. Niemand die ze leest op een lukrake bezoeker na en googlebot die zo nu en dan langs crawled om mijn pagina te indexeren. 

Karikatuurstudio weet wat uw feest nodig heeft. Een Sneltekenaar! 

  • elke 5 minuten een Karikatuur (sneltekening)
  • Gezellige tekenaar
  • Goede service en
  • Lachen gegarandeerd
geen karikatuur

Er wordt vaak gevraagd of karikatuur tekenen het enige is wat ik doe. Nee, gelukkig niet. Ik vind het leuk om te doen en ik kan mezelf enigzins onderhouden daar door maar mijn echte passie is schilderen.