Ontdek de karikatuur in uzelf

 Bent u er benieuwd naar hoe uw opa eruit gaat zien? Of uw collega?  Flaporen waar je een zeilboot mee kan laten varen en neuzen die de zwaartekracht tarten. Ik verzeker u van veel plezier en een onvergetelijk aandenken.  Precies wat uw gasten verdienen.  

 

 • Karikaturist inhuren

  Karikatuurstudio prijslijst 2018

  1 karikaturist: 2 karikaturisten:
  2 uur = € 300,- 2 uur = € 600,-
  3 uur = € 400,- 3 uur = € 800,-
  4 uur = € 500,- 4 uur = € 1000,-

  alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten

  Staat uw keuze hier niet bij? Neem dan contact op voor een persoonlijke offerte.

 • Handige informatie

  Inhuren sneltekenaar

  Hoe werkt een karikaturist?

  Een karikaturist heeft niet veel nodig om z'n werk te kunnen doen. Twee stoelen op een zichtbaar en verlicht plekje en het feest kan beginnen. Ik teken ongeveer 12 karikaturen per uur. Vlotte zwarte lijnen opgezet met markerstift, opgevolgd door grijstinten of kleur. Beide opties zijn even duur maar kleur duurt iets langer per karikatuur (acht per uur). Opdrachten worden netjes opgesteld in een offerte en kunnen achteraf per bank of contant worden betaald. Alles duidelijk en overzichtelijk.

 • Wat u moet weten

  Weetjes sneltekenaar

  Handig om te weten

  Wat is het verschil tussen een karikaturist en een sneltekenaar?
  Je schrijft het anders :-) Voor de rest is het hetzelfde. Ze staan beide voor een snelle tekenaar.

  Wat heeft de sneltekenaar op locatie nodig om zijn werk te kunnen doen? 
  Al het materiaal wordt door Karikatuurstudio verzorgd. Het enige waar u zorg voor hoeft te dragen zijn twee stoelen op een goed verlichte locatie. Tenzij het evenement buiten plaats vindt. Zorg er in dat geval voor dat de sneltekenaar niet weggeregend of geblazen wordt. Bij te lage temperaturen wordt er natuurlijk niet buiten gewerkt. 

  Loopt de tekenaar rond om gasten te vragen of ze willen poseren? 
  Ervaring leert dat dat absoluut niet nodig is. Zodra de eerste karikaturen verschijnen blijft de poseerstoel geen moment meer leeg. De sneltekenaar moet zelfs flink doorwerken om iedereen van een tekening te voorzien. 

  Wat is het formaat van de tekening?
  Karikatuurstudio werkt op A3 papier. Een fijn formaat om op te werken. Het is groot genoeg voor één of twee personen, en na het oprollen met een elastiekje is het ook makkelijk mee naar huis te nemen.

Gerelateerde blog items

Voor het eerst bij een autodealer geweest. Om karikaturen te tekenen natuurlijk. Een nieuwe auto kopen zit er nog even niet in.

De Tour de France raast voorbij in Capelle aan de ijssel waar ik als karikaturist de tekeningen voorbij laat razen.

Vandaag was ik bezig met het uitzoeken van vakantiefoto's. Tussen alle verre oorden vond ik ook een flink aantal foto's van Karikaturen op locatie.